|
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τη ντομάτα, τη πιπεριά, το κρεμμύδι σε κύβους.
|
|
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε κατ’ αρχάς το κρεμμύδι. |
|
Ρίχνετε το κρέας και το σοτάρετε. |
|
Προσθέτετε τα 3 πιπέρια και μετά τη πιπεριά και τη ντομάτα με τον δυόσμο. Ανακατεύετε.
|
|
Προσθέτετε το κριθαράκι και ανακατεύετε μέχρι να γυαλίσει το κριθαράκι.
|
|
Προσθέτετε σιγά-σιγά το κρασί ανακατεύοντας μέχρι να μαγειρευτεί το κριθαράκι.
|
|
Σερβίρετε ζεστό προσθέτοντας μερικά κομματάκια φέτας πάνω στο πιάτο.
|
|
|
|
|