|
Αλείφετε τα φιλετάκια με χονδρό αλάτι και μείγμα από πιπέρια. Και τα αφήνετε να μαριναριστούν.
|
|
Σ ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και αφήνετε να ζεσταθεί. Ρίχνετε στο τηγάνι τα μαριναρισμένα φιλετάκια και προσθέτετε τα σαλότ, το couintreau, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Αφήνετε για λίγο να ψηθούν και τα σερβίρετε σε πιάτο.
|
|
Στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτετε το λευκό κρασί, ανακατεύετε, αφήνετε να δέσουν και περιχύνετε με τη σάλτσα τα φιλέτα. |
|
Προσθέτετε από πάνω το σιρόπι βαλσάμικου.
|
|
|
|
Από το επεισόδιο ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ στον Λίγηρα |