|
Σε μια κατσαρόλα με 2 ποτήρια νερό βάζετε το χταπόδι ολόκληρο προσθέτετε λίγο ξύδι και το αφήνετε να ζεματιστεί.
|
|
Το αποσύρετε από τη φωτιά, βγάζετε το χταπόδι το κόβετε σε κομματάκια. |
|
Ξαναρίχνετε το χταπόδι στην κατσαρόλα, προσθέτετε τα δυο είδη πιπεριού, τον πελτέ ντομάτας, το ελαιόλαδο και αφήνετε να βράσει για περίπου 2 ώρες. |
|
Προσθέτετε τις πατάτες και αφήνετε να βράσει το σύνολο για άλλα 30 λεπτά περίπου μέχρι να πιει τα υγρά του.
|
|
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό στα πιάτα. |
|
|
|
Από το επεισόδιο ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ στη Θεσπρωτία |