1 ½ κιλό περίπου κουνέλι κομμένο σε μερίδες
1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο ξίδι
3 κουτ σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο λειωμένο
Αλάτι
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε μέσα το σκόρδο και μόλις αρχίσει να καίγεται το βγάζετε.
Αλευρώνετε απαλά το κουνέλι και το τηγανίζετε και από τις δυο πλευρές. Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνετε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου και σβήνετε με το ξίδι.
Κλείνετε τη φωτιά και σκεπάζετε το τηγάνι με ένα καπάκι.
Σε τρία λεπτά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Συνοδεύτε το με ένα καλό λευκό κρασί και για γαρνιτούρα πατάτες τηγανητές.