|
Αλείφουμε τον πάτο του πυρέξ με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε τα αμπελόφυλλα κάτω και γύρω-γύρω. |
|
Τοποθετούμε το κρέας και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στο σκεύος και τα υπόλοιπα υλικά. |
|
Σκεπάζουμε με τα τελευταία αμπελόφυλλα και βάζουμε το καπάκι. Κλείνουμε καλά τις άκρες με το ζυμάρι. |
|
Αλείφουμε με αβγό και ρίχνουμε επάνω στη ζύμη ελάχιστο αλάτι. |
|
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο για 20 λεπτά. |
|
Για να φτιάξουμε το ζυμάρι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 4 ώρες στο ψυγείο πριν το ανοίξουμε. |
|
|
|
Η συνταγή παρουσιάστηκε στη Βαβυλωνία των Γεύσεων από τον Executinve Chef Michel Jost. |