|
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε για λίγο τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με τα κολοκυθάκια. Αλατοπιπερώνουμε. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα. |
|
Βράζουμε στο μεταξύ τα ζυμαρικά. Τα στραγγίζουμε.
|
|
Ανακατεύουμε στη κρέμα γάλακτος τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και περιχύνουμε τις πένες μέσα στη κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά. |
|
Σερβίρουμε αμέσως και γαρνίρουμε με τα σοταρισμένα κολοκυθάκια. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνοδεύουμε το πιάτο με τυρί τριμμένο.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |