|
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε. Σοτάρουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα υλικά. |
|
Προσθέτουμε 1 φλιτζ του καφέ νερό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Πριν από το τέλος ρίχνουμε και τις φακές. Ανακατεύουμε.
|
|
Βράζουμε στο μεταξύ τις πένες. Τις στραγγίζουμε. Τις ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως. |
|
Γαρνίρουμε με τις ελιές στις οποίες έχουμε βγάλει το κουκούτσι και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνοδεύουμε με τυρί τριμμένο.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |