|
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά. Τα ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
|
|
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε αρκετό λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε κουταλιές – κουταλιές από το χυλό. Τηγανίζετε μέχρι να χρυσίσουν. |
|
Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξουν τα πολλά λάδια. |
|
Τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα. |
|
|
|
Είναι το παραδοσιακό γλυκό σε όλες τις εκδηλώσεις στη Σύμη |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |