|
Βάζετε σ ένα τηγάνι λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι.και στη συνέχεια το σκόρδο. Αφήνετε να σοταριστούν ελαφρά.. |
|
Ρίχνετε τις αχιβάδες αφού τις στραγγίζετε από τα νερά μετά χέρια. Ανακατεύετε και περιμένετε ν ανοίξουν. Πρέπει να ανοίξουν όλες.
|
|
Στο ποτήρι με το κρασί διαλύετε το σαφράν και το ρίχνετε στο τηγάνι. Περιμένετε να πιούν τα υγρά και χαμηλώνετε τη φωτιά. |
|
Προσθέτετε τα φύλλα δάφνης και αλατίζετε. |
|
Σένα ποτηράκι κρύο νερό ρίχνετε το κορν φλάουρ και το διαλύετε.Το προσθέτετε στο τηγάνι και ανακατεύετε..
Σερβίρετε και γαρνίρετε με τον μαιντανό
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |