|
Ξεπλένετε καλά τα μαυρομάτικα και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρινα γίνουν τρυφερά για περίπου 45’
|
|
Όσο βράζουν τα φασόλια, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε μία κατσαρόλα, ρίχνετε λάδι και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα αφήνετε να σοταριστούν . |
|
Προσθέτετε το σκόρδο, το μαϊντανό, τον άνηθο και τον πελτέ ντομάτας και τις ψιλοκομμένες ντομάτες . Ρίχνετε και 1 ποτήρι νερό και αφήνετε τα υλικά να βράσουν και να γίνουν μια πηκτή σάλτσα.
|
|
Όταν είναι έτοιμα τα φασόλια τα σουρώνετε τα ξαναβάζετε στη κατσαρόλα. Ρίχνετε στη κατσαρόλα τη σάλτσα που έχετε ετοιμάσει ανακατεύετε και τα αφήνετε να βράσουν για λίγο μαζί.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |