|
Τρίβετε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη από την χοντρή του πλευρά. Μαζεύετε τα τρίμματα σε μια λεκανίτσα.
|
|
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε άφθονο νερό, το αλατίζετε και ρίχνετε μέσα το σαφράν. Μόλις πάρει βράση ρίχνετε μέσα το σπαγγέτο να βράσει για 7-9 λεπτά. |
|
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε μέσα το ελαιόλαδο και το φρέσκο βούτυρο. Τα αφήνετε να ζεσταθούν και ρίχνετε μέσα τα τρίμματα από το κολοκυθάκι. Τα σοτάρετε μέχρι να αρχίσουν να μυρίζουν ευχάριστα, τα αλατοπιπερώνετε, σουρώνετε τα μακαρόνια τα οποία θα έχουν πάρει ένα ωραίο κίτρινο χρώμα από το σαφράν και τα ανακατεύετε καλά με τα βουτυράτα κολοκυθάκια.
|
|
Σε ένα άλλο αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να προσθέσετε καθόλου λάδι ψήνετε τις 6 φέτες φορμαέλας μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. |
|
Σερβίρετε τα μακαρόνια σε 6 πιάτα και πάνω σε κάθε πιάτο βάζετε μια φετούλα φορμαέλα.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |