|
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα 2 ψαρονέφρια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν απ’ όλες τις πλευρές. Τα βγάζετε και τα ακουμπάτε σε μια πιατέλα. |
|
Ρίχνετε μέσα στο ίδιο τηγάνι το κρεμμύδι και το σοτάρετε μέχρι να γυαλίσει καλά και να πάρει ένα απαλό ξανθό χρώμα. |
|
Ξαναβάζετε μέσα στο τηγάνι τα ψαρονέφρια, ρίχνετε τη μουστάρδα, τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε τα υλικά σας με ένα κουτάλι. |
|
Προσθέτετε μέσα το χυμό του φρέσκου σταφυλιού και περιμένετε να πάρει βράση. Χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε περίπου για 10 λεπτά. |
|
Βγάζετε το ψαρονέφρι και μαγειρεύετε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και να γίνει πηκτή.
Κόβετε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και το περιχύνετε με την πικάντικη σάλτσα.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |