|
Κόβετε το αρνίσιο κρέας σε μπουκίτσες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπουκίτσες του αρνιού μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο ψιλοκομμένο. |
|
Προσθέτετε τα ντοματίνια, τα φυλλαράκια δενδρολίβανου, τη πάπρικα και μαγειρεύετε ανακατεύοντας απαλά για 1-2 λεπτά. Τέλος αλατοπιπερώνετε και αδειάζετε τα υλικά σε ένα ταψί με σκέπασμα. |
|
Ρίχνετε πασπαλιστά τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου και το λευκό κρασί. Σκεπάζετε και μαγειρεύετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 1 ώρα και 15 λεπτά. |
|
Ανοίγετε το ταψί, πασπαλίζετε με τη γλυκιά πάπρικα, περιχύνετε με το χυμό λεμονιού και μαγειρεύετε ακόμα για 15-20 λεπτά. Το φαγάκι σας είναι έτοιμο.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |