|
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το τριμμένο κρεμμύδι. Τα σοτάρετε πολύ απαλά μέχρι να μυρίσει το κρεμμύδι και ρίχνετε μέσα τις χυλοπίτες, ρίχνετε τη ρίγανη, τις ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι και αδειάζετε μέσα τα 2 νεροπότηρα χυμό ντομάτας ανακατεύοντας συνέχεια. |
|
Αλατίζετε ελαφρά και πιπερώνετε καλά. Να θυμάστε ότι οι χυλοπίτες μπορεί να κολλήσουν πολύ εύκολα στην πάτο της κατσαρόλας. Γι’ αυτό να τις ανακατεύετε συχνά με ξύλινη κουτάλα. |
|
Όταν έχουν απορροφήσει τον περισσότερο χυμό σβήστε το μάτι, σκεπάστε τις και αφήστε τις να τραβήξουν όλα τα υγρά. |
|
Λίγο προτού τις σερβίρετε λειώνετε με το πιρούνι την φέτα, την ρίχνετε στην κατσαρόλα , ανακατεύετε και σερβίρετε σε πιατέλα.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |