|
Όπως είναι το ψάρι με τα λέπια και τα εντόσθια το τυλίγετε σε πολλές λαδόκολλες και τέλος σε ένα στρατσόχαρτο. |
|
Το ψήνετε υπομονετικά 1 1/2 ώρα στο φούρνο. Το ανοίγετε, είναι ζουμερό και νόστιμο. |
|
Ξεχωρίζετε τα φιλέτα, τα τοποθετείτε σε μια βαθιά πιατέλα και ρίχνετε μπόλικο λαδολέμονο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. |
|
Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα και τις ξεφλουδίζετε. Ρίχνετε μπόλικο λαδολέμονο, αλατοπιπερώνετε και μοιράζετε στα πιάτα. |
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |