|
Ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα αμπελόφυλλα μέχρι να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν τραγανά. |
|
Ρίχνετε ακόμα λίγο λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε τα 4 διαφορετικά είδη πιπεριού. |
|
Βάζετε τα ψαρονέφρια μέσα στο τηγάνι και τα σοτάρετε καλά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτετε τη μουστάρδα, τη ρίγανη, λίγο αλάτι, τη πάπρικα και σβήνετε με το φρέσκο μούστο . |
|
Σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά. Ρίχνετε τις ρόγες από το σταφύλι μέσα να μαγειρευτούν για λίγο μέσα στη σάλτσα. |
|
Σερβίρετε σε κάθε πιάτο βάζοντας ένα αμπελόφυλλο από κάτω, ψαρονέφρι κομμένο σε φετούλες και περιχύνετε με τη σάλτσα.
Διακοσμείτε με ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης.
|
|
Σημείωση. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μούστο και ρόγες σταφυλιού από την ίδια ποικιλία.
|
|
|
|
Παρουσιάστηκε στην εκπομπή ΜΠΟΥΚΙΑ & ΣΥΧΩΡΙΟ στο οινοποιείο Αντωνίου στα Μέγαρα. |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |