|
Παίρνετε το δεντρολίβανο, το θυμάρι, τη ρίγανη και την ξερή μέντα, τα κάνουμε ένα δεματάκι και τα ψιλοκόβετε. |
|
Μαρινάρετε με τα αρωματικά τα φιλέτα του ψαριού.
|
|
Βάζετε στην πλάκα που είναι στη φωτιά, η σε αντικολλητικό τηγάνι, λίγο ελαιόλαδο, τις ντομάτες και τις πιπεριές, λιώνετε λίγο σκόρδο πάνω από τις ντομάτες και αφήνετε να ψηθούν. Τα αποσύρετε από τη φωτιά, τα σερβίρετε σε ένα πιάτο και τ’αφήνετε στην άκρη.
|
|
Βάζετε στην πλάκα η στο αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο, λίγο χοντρό αλάτι και τα φιλέτα ψαριού μέχρι ν’ασπρίσουν. |
|
Τα γυρίζετε, να ψηθούν και απο την άλλη πλευρά,βάζετε αλάτι και από την άλλη πλευρά, τ’αφήνετε λίγο στη φωτιά και τα σερβίρετε στο πιάτο με τις ντομάτες και τις πιπεριές. |
|
Σερβίρετε με φρέσκο κόλιανδρο ή δυόσμο.
|
|
|
|
To Saint Peter fish είναι ένα λιμνίσιο ψάρι της Λίμνης της Γαλιλαίας. |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |