|
Σε μια βαθειά κατσαρόλα βάζετε 2 λίτρα νερό και όσο είναι ακόμα κρύο, βάζετε το πατσά και τα υπόλοιπα κρέατα (Τσορίζο, μορθίγια, μόρο, κάγιος, τοθίνο, μορθίγιο).
Μόλις πάρει βράση προσθέτετε το ολόκληρο κρεμμύδι.Αφήνετε να βράσει για μία ώρα.
|
|
Εν τω μεταξύ θα φτιάξετε τη σάλτσα
Σ ένα τηγάνι βάζετε 4, 5 κουταλιές ελαιόλαδο .Προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες, 1 πιπερίτσα ,τη δάφνη ,το χαμόν ψιλοκομμένο, 2 κοφτά κουταλάκια αλεύρι, ελάχιστη πάπρικά, 2 κ, σ σάλτσα ντομάτας, λίγο αλάτι. Μόλις πάρει μία βράση προσθέτετε 2 κουτάλες της σούπας από το ζωμό που βράζει.
Αφήνετε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
|