|
Σε μία κατσαρόλα βάζετε 3 κουταλιές της σούπας λάδι και προσθέτετε το κρέας.Αφήνετε να σωταριστεί καλά. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνετε με το λευκό κρασί.
|
|
Ρίχνετε τον πελτέ ντομάτας, λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
|
|
Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνετε νερό και ρίχνετε τα σέλινα να ζεματιστούν για 12 λεπτά. Μόλις ζεματιστούν καλά, τα βγάζετε και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με το χοιρινό.Προσθέτετε και τις ροδέλες των πράσων. |
|
Αφήνετε να βράσουν για περίπου 30 λεπτά και σερβίρετε.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |