|
Σε μια λεκανίτσα βάλτε τον μοσχαρίσιο κιμά , τον αρνίσιο κιμά και προσθέστε και 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι και ζυμώστε καλά.
|
|
Με τα χέρια σας πλάστε μικρά μπαλάκια από το μίγμα και περάστε τα σε ξύλινα σουβλάκια. Ψήστε τα απ’ όλες τις μεριές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
|
|
Κόψτε τα κρεμμύδια για το γαρνίρισμα σε λεπτές ροδέλες και ανακατέψτε το με το λιωμένο σκόρδο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. |
|
Γαρνίρετε κάθε κομμάτι του ψημένου κεμπάπ.
Σερβίρετε με ψημένες ντομάτες και ψημένες πράσινες πιπεριές.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |