|
 |
|
Υλικά για 6 άτομα
2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε φιλέτα
4-5 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
4-5 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
λίγα καρότα κομμένα σε ροδέλες
σκόρδο
5,6 μικρές πατατούλες καθαρισμένες
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
βούτυρο
5,6 λαδόκολλες μεγέθους Α3 και σχοινί
|
|
 |
|
Αλατίζετε και πιπερώνετε το κρέας και από τις δυο πλευρές και προσθέτουμε ρίγανη.
|
|
Σε μια μικρή λαδόκολλα, βάζετε ένα κομμάτι κρέας, 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο, 1 ροδέλα κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, λίγες ροδέλες καρότο, 1 μικρή πατάτα στην άκρη.Διπλώνετε και κλείνετε τη λαδόκολλα με το σκοινί. |
|
Επαναλαμβάνετε φτιάχνοντας άλλο πακετάκι μέχρι να γεμίσει η γάστρα
|
|
Βάζουμε τη γάστρα στο φούρνο για περίπου 2 ώρες. |
|
|
|
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψαχνό κρέας από διαφορετικά κρέατα,χοιρινό,μοσχαρίσιο,αρνάκι. |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|