|
Κόβετε το κρέας σε φέτες, μετά σε μέτρια κυβάκια και τα ρίχνετε σε νερό να βράσει.
|
|
Προσθέτετε στη κατσαρόλα κάρδαμο, αλάτι, αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει τρυφερό και όταν βγάλει τον αφρό του θα το ξαφρίσετε.
|
|
Αφού πάρει μια καλή βράση, βάζετε γύρω στις 5 κουταλιές από το στάρι, προσθέτετε λίγο πιπέρι, κόλιανδρο τριμμένο, κύμινο και λίγο αλάτι. |
|
Κλείνετε τη κατσαρόλα καλά με αλουμινόχαρτο και το αφήνετε για περίπου 10 λεπτά.
|
|
Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και μ ένα γουδοχέρι κοπανάτε το περιεχόμενο της κατσαρόλας μέχρι να λιώσει. Ρίχνετε 2-3 κουταλιές ακόμα από το νερό της κατσαρόλας που βράζει και πάλι χτυπάτε.
|
|
Σερβίρετε σε πιάτο.Κάνετε μια τρύπα στη μέση και τη γεμίζετε με καμένο βούτυρο.
|
|
|
|
Απο το επεισόδιο"ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ" στο Ντουμπάι |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |