|
Ανακατεύετε το μαϊντανό, το σκόρδο και τις πιπεριές σε ένα μπολ.
|
|
Κόβετε τη σπλήνα σε 4 φέτες, ανοίγετε το κάθε κομμάτι στη μέση, το γεμίζετε με το μείγμα από το μπολ και τις αφήνετε στην άκρη.
|
|
Ρίχνετε σε ένα τηγάνι το λάδι και προτού κάψει, βάζετε τα γεμισμένα κομμάτια σπλήνας να σοταριστούν καλά και από τις δύο πλευρές. Λίγο πριν το τέλος, προσθέτετε το άσπρο ξύδι και κατεβάζετε το τηγάνι από τη φωτιά.
|
|
Τοποθετείτε τα σοταρισμένα κομμάτια σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε αλάτι και περιχύνετε με τη σάλτσα που έχει μείνει στο τηγάνι.
Σκεπάζετε με 2 ποτήρια νερό και αφήνετε να βράσουν για περίπου μια ώρα σε μέτρια φωτιά.
|
|
|
|
Aπό το επεισόδιο ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ στη Λέρο. |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |