|
Στρώνουμε στον πάγκο από 2 αμπελόφυλλα ανά πουγκί. |
|
Κάνουμε ένα μίγμα με την τριμμένη φέτα, τα τοματίνια (κομμένα σε μικρά κομμάτια) και το βασιλικό. |
|
Μοιράζουμε το μίγμα στα απλωμένα αμπελόφυλλα που έχουμε απλώσει. Μαζεύουμε όλες τις πλευρές προς τα επάνω και τις δένουμε με λωρίδες από τα πράσα (που έχουμε από πριν ζεματίσει). |
|
Τηγανίζουμε τα πουγκιά σε λάδι. |
|
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα βάζουμε σε καυτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσουν, τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 7-8 λεπτά στους 185ο. |
|
Βάζουμε σε μικρό τηγάνι μισή κουταλιά της σούπας βούτυρο και σοτάρουμε τα κομμένα βατόμουρα. |
|
Προσθέτουμε το Porto και το αφήνουμε μερικά δευτερόλεπτα, να δέσει. |
|
Κόβουμε τα φιλέτα, τα τοποθετούμε στα πιάτα, προσθέτουμε τη σάλτσα βατόμουρου και τα πουγκιά. |
|
|
|
Η συνταγή παρουσιάστηκε στη Βαβυλωνία των γεύσεων από τον Executive Chef Γιώργο Τεχλεμτζή |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |