|
 |
|
200γρ κιμά
3 κ. της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ. της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κ. της σούπας ψιλοκομμένο πράσο
πελτές ντομάτας
ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα
4 κουταλιές μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια, και τηγανισμένη
3 κουταλιές κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια, τηγανισμένα
ζωμό από κοτόπουλο
2 κ. κόλιανδρο
2 κ. μαϊντανό
αλάτι
λίγο τσίλι
1 αβγό
Βούτυρο
7 κ. της σούπας λάδι
|
|
 |
|
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το λάδι, το βούτυρο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αφήνουμε να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το ψιλοκομμένο πράσο και ανακατεύουμε.
|
|
Σε τηγάνι, ρίχνουμε 4 κουταλιές λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά.
|
|
Αδειάζουμε το τσιγαρισμένο κιμά μέσα στη κατσαρόλα και προσθέτουμε λίγο πελτέ ντομάτας, τη ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα, τα κυβάκια μελιτζάνας και τα κυβάκια από τα κολοκυθάκια, το ζωμό από το κοτόπουλο, τον κόλιανδρο, το μαϊντανο, αλάτι, λίγο τσίλι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε μία πιατέλα.
|
|
Τηγανίζουμε σε λάδι ένα αυγό και το σερβίρουμε πάνω από το μαγειρεμένο κιμά.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|