|
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο λάδι και τέλος προσθέτετε την ντομάτα σε κυβάκια. Αλατίζετε, πιπερώνετε. |
|
Συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι η σάλτσα να δέσει. |
|
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. |
|
Ζεματίζετε τους αστακούς για δέκα λεπτά σε βραστό νερό, τους στραγγίζετε και τους προσθέτετε στη σάλτσα ντομάτας συνεχίζοντας το βράσιμο για 3 λεπτά με το καπάκι του τηγανιού κλειστό. |
|
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, τα σερβίρετε σε πιατέλα και τα περιχύνετε με τη σάλτσα και τους αστακούς. Διακοσμείτε το φαγητό με φυλλαράκια βασιλικού.
|
|
Μια ακόμη συμβουλή
Προσθέστε μερικούς κόκκους κόκκινο πιπέρι.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |