|
 |
|
Ελαιόλαδο
150 γρ .φιλέτο πεσκανδρίτσας κομμένο
2 κ.σ μείγμα από λάδι με μαίντανό και σκόρδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινη & πράσινη πιπεριά,
1 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας (φρέσκια ντομάτα, λιαστή, πράσο, κρεμμύδι)
2 κουτ .σ. καραμελωμένα κρεμμύδια
200 γραμ. ρύζι για ριζότο
6 φλιτζ. τσαγιού ζωμό ψαριού βρασμένο με λαχανικά
Αλάτι
6 κόκκινες γαρίδες
6 άσπρες γαρίδες
6 καραβίδες
10 κυδώνια
|
|
 |
|
Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι ρηχό ειδικό για παέγια. |
|
Σωτάρετε το κομμένο φιλέτο πεσκανδρίτσας και προσθέτετε το ελαιόλαδο με το σκόρδο ενώ ανακατεύετε. |
|
Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα με τις πιπεριές, τα καραμελωμένα κρεμμύδια και προσθέτετε το ρύζι να σωταριστεί |
|
Προσθέτετε το ζωμό από ψάρι μέχρι να σκεπάσει το ρύζι. Ρίχνετε λίγο αλάτι, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσουν για περίπου 4 λεπτά. |
|
Στη συνέχεια προσθέτετε τα θαλασσινά, άλλο λίγο ζωμό ψαριού, αφήνετε για περίπου 20 λεπτά και σερβίρετε.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|