|
 |
|
Υλικά για 1 άτομο
1 τσιπούρα καλά καθαρισμένη
αλάτι, πιπέρι
φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
σέλινο ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά
1 σελινόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες
1/3 ενός νεροπότηρου ελαιόλαδο
|
|
 |
|
Καθαρίζετε τη τσιπούρα και τη αλατίζετε.
|
|
Σ’ένα τηγάνι με λίγο νερό, ρίχνετε ψιλοκομμένα τα φρέσκα κρεμμύδια, το σέλινο, το μαϊντανό, τη σελινόριζα και την κόκκινη πιπεριά, ενώ ανακατεύετε διαρκώς. |
|
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και αφήνετε να βράσουν για ένα δεκάλεπτο. |
|
Προσθέτετε την τσιπούρα, αφήνετε για λίγο να μαγειρευτεί και σερβίρετε.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|