|
Βάζουμε λάδι σε ένα φαρδύ τηγάνι και το βάζουμε πάνω στο μάτι να ζεσταθεί.
|
|
Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε για λίγο να σοταριστούν.
|
|
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο άνηθο και κόλιανδρο, τα σοτάρουμε και ρίχνουμε το αλάτι και το μείγμα από τα 4 μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να τσιγαριστούν τα υλικά μαζί.
|
|
Βάζουμε στο τηγάνι το φιλέτο του τόνου και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού ,και λίγο νερό. Ανακινούμε το τηγάνι για να πάει η σάλτσα παντού και να καλύψει το ψάρι.
|
|
Όταν το ψάρι είναι έτοιμο, το σερβίρουμε και το γαρνίρουμε με φετούλες λεμόνι, φρέσκο κόλιανδρο και πιπεριές κομμένες σε ρoδέλες
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |