|
Καθαρίζετε τις γόπες,τις ξεπλένετε ,τρίβετε την κοιλιά τους εσωτερικά με αλάτι κα τις βάζετε σ ενα σουρωτήρι. |
|
Ξεπλένετε τα λαχανικά και τα βάζετε σ ενα σουρωτήρι. Καθαρίζετε τα σκόρδα.
|
|
Μαζεύετε τα αρωματικά σε ματσάκι τα ψιλοκόβετε και τα βάζετε σ΄ ενα μπόλ. |
|
Ψιλοκόβετε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια. Κτυπάτε σε γουδί μαζί με λίγο χονδρό αλάτι τα σκόρδα. |
|
Στο μπόλ με τα αρωματικά προσθέτετε τα μισά κυβάκια πιπεριάς,τρίβετε απο πάνω το θυμάρι και ρίχνετε στο μπόλ το σκόρδο. Προσθέτετε τις 3 κουταλιές της σούπας λάδι, αλάτι και ανακατεύετε. |
|
Μ ενα κουταλάκι γεμίζετε τις κοιλιές των γοπών. Αφού τις γεμίσετε όλες τις αλευρώνετε απ όλες τις πλευρές. |
|
Σ ενα τηγάνι βάζετε μπολικο λάδι και αφού κάψει τηγανίζετε τις γόπες. Τις βγάζετε και τις ακουμπάτε προσεχτικά πάνω σε απορροφητικό χαρτί. |
|
Σερβίρετε σε πιατέλα στολίζοντας με φρέσκα αρωματικά και πασπαλίστε με τα υπόλοιπα κυβάκια πιπεριάς. |
|
|
|
Απο το επεισόδιο "ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ " στην ΄Εφεσσο |
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |