|
Καθαρίζετε τα καλαμαράκια,αποσπώντας το κεφάλι απο τον κορμό.Απο τον μεν κορμό θα αφαιρέσετε τη ραχοκοκκαλιά και απο το κεφάλι το ράμφος
|
|
Φτιάχνετε το μίγμα της γέμισης και ψιλοκόβετε το κεφάλια σε μικρά ,μικρά κομματάκια. |
|
Σ ενα μπόλ ζυμώνετε το τυρί με τον πελτέ και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του κρασιού.
|
|
Γεμίζετε τα καλαμαράκια με τη γέμιση και τα κλείνετε απο πάνω με μία οδοντογλυφίδα.
|
|
Οση γέμιση περισσέψει την ανακατεύετε με το κρασί.Βάζετε τα καλαμαράκια σ ενα πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνετε με το μίγμα κρασιού-γέμισης.
|
|
Ψήνετε στους 200ο για 1 ωρα περίπου.
|
|
Τ αφήνετε να κρυώσουν λίγο για να κόβονται ροδέλες . |
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |