|
Ετοιμάζετε κατ’ αρχήν το dressing. Τοποθετείτε απλά και μόνο όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ του μίξερ σας. Τα χτυπάτε για 1-2 λεπτά και το φυλάτε στην άκρη.
|
|
Ξεφλουδίζετε τις πατάτες, καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα καρότα και ετοιμάζετε το μαγείρεμα. |
|
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βάζετε τις πατάτες να βράσουν. Στα 10 λεπτά βάζετε τα κολοκυθάκια, τα καρότα, τα καθαρισμένα φασολάκια, το φενόκιο και τις 2 ολόκληρες ντομάτες. |
|
Τα κοκκινογούλια αφού τα πλύνετε καλά βράστε τα σε ξεχωριστή κατσαρόλα για να μην κοκκινίσουν τα υπόλοιπα υλικά. Τα βράζετε λοιπόν όλα μέχρι να γίνουν τρυφερά. |
|
Παίρνετε μια μεγάλη πιατέλα και βγάζετε κατ’ αρχήν τις πατάτες. Τις βάζετε στην άκρη, δίπλα βάζετε τα 4 κολοκυθάκια, παραδίπλα τα καρότα, και το φενόκιο. |
|
Μαζεύετε τα φρέσκα φασολάκια με τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε και αυτά στη πιατέλα. Τέλος ξεφλουδίζετε τα βρασμένα κοκκινογούλια και όπως είναι όλα στη πιατέλα τα κόβετε σε φετούλες. Πάνω από τα βραστά λαχανικά τοποθετείτε τις 2 ολόκληρες βραστές ντομάτες. Τις πιέζετε με ένα πιρούνι να λειώσουν και να γεμίσουν ζουμάκι τη πιατέλα.
|
|
Περιχύνετε με το νόστιμο dressing. Αν θέλετε προσθέτετε λίγο αλάτι |
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |