|
Βράζετε τις φαρφάλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τις σουρώνετε και τις ξεπλένετε με κρύο νερό.
|
|
Ψιλοκόβετε τα κοτσανάκια του σέλινου, ψιλοκόβετε το ζαμπόν γαλοπούλας, κάνετε κυβάκια τη γραβιέρα Κρήτης, κόβετε σε πολύ μικρά κομματάκια τη ντομάτα.
|
|
Ετοιμάζετε το dressing. Σε ένα μπολ βάζετε το τυρί φιλαδέλφεια και το γιαούρτι, ανακατεύετε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να αφρατέψει το μίγμα. |
|
Προσθέτετε το λάδι, το χυμό λεμονιού και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
|
|
Βάζετε τις φαρφάλες σε μια μεγάλη σαλατιέρα, ρίχνετε το μισό dressing και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύετε και πάλι και ολοκληρώνετε ρίχνοντας το υπόλοιπο dressing.
|
|
Διατηρείτε τη σαλάτα δροσερή στο κάτω μέρος του ψυγείου.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |