|
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να προσθέσετε καθόλου λιπαρά βάζετε τις λεπτές φέτες από το Κερκυραϊκό νούμπουλο να ψηθούν μέχρι να γίνουν τραγανές. Τις γυρίζετε 2-3 φορές για να καλοψηθούν. Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε στα 4.
|
|
Ετοιμάζετε το dressing της σαλάτας. Μέσα στο μπλέντερ ρίχνετε το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το αλάτι. Προσθέτετε ακόμα 1 κουτ σούπας νερό. Τα κτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. |
|
Βάζετε τα καλοπλυμένα αντίδια μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Τα περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε από πάνω τα κομματάκια από το νούμπουλο, τις ρόγες από το σταφύλι και σερβίρετε τη σαλάτα στο τραπέζι.
|
|
Σημείωση. Αν δεν βρείτε Κερκυραϊκό νούμπουλο αντικαταστήστε το με προσούτο από το Καρπενήσι ή με ιταλικό προσούτο από την Πάρμα.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |