|
Παίρνετε μια μεγάλη λεκανίτσα και αδειάζετε μέσα το λάχανο, τα τριμμένα καρότα και το ψιλοκομμένο σέλινο. |
|
Κτυπάτε το σκόρδο στο γουδί μαζί με λίγο αλάτι και το αδειάζετε στη λεκάνη και τέλος βάζετε τη πιπεριά Φλωρίνης. Αλατίζετε καλά τη σαλάτα πιέζοντάς τη με το χέρι σας.
|
|
Σε ένα νεροπότηρο νερό ρίχνετε μέσα 1 φλιτζανάκι του καφέ ξύδι και αδειάζετε το μίγμα μέσα στη σαλάτα. Αφήνετε τη σαλάτα να μαριναριστεί τουλάχιστον για 3 ώρες. |
|
Τη σουρώνετε καλά σε ένα σουρωτήρι, τη βάζετε σε σαλατιέρα και περιχύνετε με μπόλικο ελαιόλαδο.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |