Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε τα ραπανάκια και τα κλαδάκια από το σέλινο. Τα ρίχνετε όλα μαζί σ’ ένα μπολ, τα αλατίζετε, τα πιπερώνετε και ρίχνετε την έτοιμη μαγιονέζα και την μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά το μίγμα.
Παίρνετε μια πιατέλα. Ανοίγετε το φακελάκι με την πέστροφα. Βγάζετε από μέσα τα 2 φιλέτα και τα βάζετε στην μέση της πιατέλας, τα στολίζετε από πάνω με λίγη κάπαρη και φετούλες λεμόνι.
Γύρω- γύρω από τις πέστροφες βάζετε την καροτοσαλάτα σαν στεφάνι. Πασπαλίζετε το σύνολο με μαϊντανό και τη σερβίρετε στο τραπέζι.