|
Σε μια κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει βουτάτε τις ντομάτες για 2 λεπτά, τις βγάζετε και τις ξεφλουδίζετε. Τις κόβετε στη μέση, αφαιρείτε τα σπόρια και κόβετε τη σάρκα τους σε μικρά κομματάκια. |
|
Αφαιρείτε τα σπόρια από τη πράσινη πιπεριά και τη ψιλοκόβετε. Κόβετε το αγγούρι σε μικρά κυβάκια και το κρεμμύδι επίσης. Τα ρίχνετε όλα στο ίδιο μπολ με την ντομάτα. |
|
Ρίχνετε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τον δυόσμο, αλατίζετε, ρίχνετε το λεμόνι και το λάδι, το κύμινο και την πάπρικα. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε τη σαλάτα σας να μαριναριστεί στο ψυγείο. |
|
Αλείφετε την αραβική πίτα με λίγο λάδι και από τις δυο μεριές. Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και από τις δύο πλευρές για 2-3 λεπτά και μέχρι να γίνει τραγανή. |
|
Τη σπάτε με το χέρι σε μικρά κομματάκια και όταν έρθει η ώρα να σερβίρετε τη σαλάτα τα σκορπάτε από πάνω της.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |