|
Καθαρίζετε καλά το σπανάκι πετώντας τις σκληρές άκρες των φύλλων. Πλένετε καλά τα μυρώνια και πετάτε τους χοντρούς μίσχους. Κάνετε το ίδιο και με τη ρόκα. |
|
Κόβετε τα 3 υλικά σας σε μικρά κομματάκια και τα αδειάζετε μέσα σε μια σαλατιέρα. Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο άνηθο και τον δυόσμο. Αλατίζετε με χοντρό αλάτι και ανακατεύετε καλά. |
|
Βάζετε τις 15 φράουλες πάνω από την πράσινη σαλάτα.
|
|
Ετοιμάζετε το dressing. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε τις φράουλες, την καφέ ζάχαρη και το μηλόξυδο. Τα κτυπάτε καλά μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός. Με αυτόν περιχύνετε τη σαλάτα σας και αμέσως μετά με το ελαιόλαδο. Φέρνετε τη σαλάτα στο τραπέζι και την ανακατεύετε μπροστά στους φίλους σας.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |