|
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε 1 λίτρο νερό μέχρι να βράσει καλά. ρίχνετε μέσα τα ντοματάκια και τα ζεματάτε για 2-3 λεπτά μέχρι να χαλαρώσει η φλούδα τους. Τα βγάζετε τα ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί και τα ξεφλουδίζετε ένα-ένα από τη φλουδίτσα τους. |
|
Τα βάζετε σε ένα μπολ τα αλατίζετε ελαφρά και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Τα αφήνετε να μαριναριστούν.
|
|
Πλένετε και καθαρίζετε την αντράκλα κρατώντας μόνο τα τρυφερά φύλλα. Τη βάζετε σε ένα μπολ.
|
|
Ετοιμάζετε το dressing. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ξύδι και το αλάτι. Τα κτυπάτε μέχρι να λειώσει εντελώς το αλάτι. Προσθέτετε το λάδι και κτυπάτε καλά. περιχύνετε με το μισό dressing την αντράκλα. Την αφήνετε να μαριναριστεί.
|
|
Ζεσταίνετε άφθονο λάδι σε ένα τηγάνι, αλευρώνετε τους κύβους του ανθότυρου και τους τηγανίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τους βγάζετε και τους αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί.
|
|
Παίρνετε τα μαριναρισμένα ντοματάκια και τα βάζετε πάνω από την αντράκλα. Σκορπάτε από πάνω τους τηγανητούς κύβους του ανθότυρου και περιχύνετε με το υπόλοιπο dressing.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |