|
Καθαρίζετε τη φέτα του καρπουζιού και την κόβετε σε τριγωνάκια. Με ένα πιρούνι αφαιρείτε όσους περισσότερους σπόρους μπορείτε. |
|
Κόβετε τις ντομάτες σε κομμάτια (σκελίδες). Παίρνετε μια ρηχή μεγάλη σαλατιέρα και τοποθετείτε μέσα της εναλλάξ τα κομμάτια της ντομάτας και του καρπουζιού. |
|
Σκορπίζετε από πάνω τις ροδέλες από την πιπεριά κέρατο και τον βασιλικό. |
|
Κόβετε τις αραβικές πιτούλες σε τριγωνάκια και τις ψήνετε στον φούρνο μέχρι να γίνουν τραγανές. |
|
Σε ένα μπολ βάζετε το ελαιόλαδο , το ξύδι και το λεμόνι. Τα κτυπάτε καλά με ένα πιρούνι να ομοιογενοποιηθούν. |
|
Ρίχνετε μέσα τις ελιές Καλαμών, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο βασιλικό, αλατίζετε καλά, περιχύνετε με το dressing και διακοσμείτε με τις τραγανές πιτούλες.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |