Υλικά για μια σαλατιέρα
300 γραμ καθαρισμένα καρότα τριμμένα σε χοντρά κομμάτια
300 γραμ χοντρά κλωναράκια σέλερυ κομμένα σε σπιρτόξυλα
300 γραμ πεπόνι κομμένο σε κύβους
1 φλιτζ του καφέ ψιλοκομμένο δυόσμο
100 γραμ φιστίκι αράπικο καθαρισμένο και χοντροκομμένο
Για το dressing
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κουτ σούπας ζάχαρη
2 κουτ σούπας σόγια σος
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
2 κουτ σούπας γιαούρτι
Ετοιμάζετε το dressing της σαλάτας. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη σόγια σος, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Τα κτυπάτε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Σε μια σαλατιέρα ανακατεύετε το καρότο, το σέλερυ και το πεπόνι. Ρίχνετε τον ψιλοκομμένο δυόσμο και ανακατεύετε.
Περιχύνετε με το dressing και πασπαλίζετε με το χοντροκομμένο καθαρισμένο αράπικο φιστίκι.