|
Και βραστή και ωμή και δροσερή. Ετοιμάστε κατά τα γνωστά την σάλτσα κατά προτίμηση στο μπλέντερ για να λιώσουν τα φύλλα δυόσμου και όλη η σάλτσα να πάρει μια πράσινη απόχρωση.
|
|
Πάρτε μια πιατέλα και βάλτε στα ¾ της επιφάνειάς της τις ροδέλες από τις βραστές πατάτες, από πάνω τους ακριβώς βάλτε τα παντζάρια που έχετε ετοιμάσει.
|
|
Δίπλα στο κενό χώρο που αφήσατε βάλτε τις πρασινάδες χονδροκομμένες με το χέρι στα 3 ή 4 κομμάτια το κάθε φύλλο. |
|
Πάνω από τα παντζάρια βάλτε το τρίμα από το ραπανάκι και αδειάστε την σάλτσα σε μια άκρη της πιατέλας. |
|
Αλατίστε και σερβίρετε.
Κάθε συνδαιτυμόνας θα σερβίρεται κατά την επιθυμία του και θα παίρνει όση σαλτσούλα θέλει. Βέβαια εσείς αν θέλετε αδειάζετε την σάλτσα πάνω από τα σαλατικά σας.
|
|
Tips Μπορείτε να βάλετε και βραστό καρότο και κολοκυθάκι και να ενισχύσετε το γιαούρτι με λίγη μουστάρδα.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |