|
Ετοιμάστε την σάλτσα κατά τα γνωστά αναμιγνύοντας τα υλικά ή σε σέικερ ή στο μπλέντερ.
|
|
Στην συνέχεια πάρτε μια μεγάλη ανοικτή σαλατιέρα ή πιατέλα και απλώστε κατ’ αρχήν τις πρασινάδες. Από πάνω τους με περίσσια προσοχή σκορπίστε τα μπιζέλια ή τα φασολάκια. Στο κέντρο ακριβώς της σαλατιέρας βάλτε την φέτα του καπνιστού σολομού ελαφρά ζαρωμένη και σε στρογγυλό σχήμα και πάνω στον σολομό το χαβιάρι.
|
|
Περιχύστε την σαλάτα με την σάλτσα της προσέχοντας να μην ακουμπήσει το χαβιάρι.
|
|
|
|
Tips Μην σας φοβίζει το χαβιάρι και η ακρίβεια του. Εσείς βάλτε μπρικ που είναι φθηνότερο ή και τίποτα. Απλώς βάλτε διπλάσια ποσότητα σολομού και πάλι νόστιμη θα είναι η σαλατίτσα σας.
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |