|
Ετοιμάζετε πρώτα μια μπεσαμέλ. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το βούτυρο και ρίχνετε μέσα το αλεύρι. Το σοτάρετε καλά μέχρι να σκουρύνει και αδειάζετε μέσα το ζεστό γάλα ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφρά πηκτή μπεσαμέλ. Την αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τα 2 αβγά ανακατεύοντας συνέχεια, πασπαλίζετε με το μοσχοκάρυδο, ρίχνετε το πιπέρι και αμέσως μετά τα 2 φλιτζ τσαγιού τριμμένο κασέρι. Δοκιμάζετε και αν χρειάζεται προσθέτετε λίγο αλάτι.
|