|
Κόβουμε τους χουρμάδες κατά μήκος από τη μια πλευρά, τους αφήνουμε να περιμένουν. |
|
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον ανθότυρο, το μέλι και τη κανέλα. Δουλεύουμε τα υλικά μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής μάζα. .
|
|
Γεμίζουμε τους χουρμάδες με το μίγμα και τους πιέζουμε ελαφρά. Όταν τους γεμίσουμε όλους, τους κυλάμε μέσα στα αμύγδαλα φιλέ να κολλήσουν επάνω τους. |
|
Τους τοποθετούμε σε δίσκο και τους σερβίρουμε στο τραπέζι |
|
|
|
Σημείωση. Μέσα στον ανθότυρο εκτός από το μέλι μπορείτε να βάλετε ξύσμα πορτοκαλιού ή ακόμα και λίγη βανίλια. Ότι όμως και να βάλετε αφήστε το μίγμα να περιμένει τουλάχιστον για ½ ώρα για να ανταλλάξει αρώματα.
Παρουσιάστηκε στην επεισόδιο "ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ"στο Βάι της Κρήτης. |